IIR Politika

Integrált Irányítási Rendszer Politika

Cégünk, az „ÉGT“ Élelmiszeripari Gépgyártó és Technológia Szerelő Kft. vezetésének legfőbb célja, hogy meghatározó szerepet töltsön be a hazai élelmiszeripari, vegyipari gépgyártás és szerelés, továbbá a Paksi Atomerőmű ABOS 2,3 biztonsági osztályba sorolt és 4 T osztályba sorolt gépész technológiai rendszerek, rendszerelemek átalakításával, javításával, karbantartásával összefüggően berendezések gyártása, hegesztése területén, valamint nemzetközi elismertséget vívjon ki magának. Ehhez szükséges, hogy társaságunk tevékenységét úgy végezze, hogy azzal a vevői igényeknek, valamint az érdekelt felek környezetvédelmi szemléletének teljes körűen megfeleljen.

Céljaink eléréséhez az alábbi vezetési eszközöket vesszük igénybe:

  • Teljes tevékenységi körünkre kialakítjuk, működtetjük, és állandóan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009, valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 nemzetközi szabványnak megfelelő minőség- és környezetközpontú irányítási rendszereket és a PED rendszert.
  • Bevezetni cégünknél az MSZ EN 1090-1:2009+A1:2012 és MSZ EN 1090-2:2008+A1:2011 szabványok alapján az Acélszerkezetek gyártására vonatkozó követelményeket, valamint előírásokat, hogy gyártási tevékenységünk dokumentálása ezen szabványok, ill. a vevői igényeknek megfelelően történjen.
  • Kapcsolattartási rendszerünk fejlesztésével hosszú távú, korrekt, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat alakítunk ki ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal.
  • Termékeink, szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával – személyzet képzése, gépek, berendezések folyamatos fejlesztése - a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a megrendelői észrevételek tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, valamint a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.
  • Termékeink előállítása és szolgáltatásaink során fokozottan figyelembe vesszük a környezetét ért hatásokat és megelőzzük, csökkentjük a terhelést. Szándékunk olyan módszerek, anyagok vagy termékek használata, amelyek csökkentik, elkerülik, vagy szabályozott szinten tartják a környezeti erőforrások igénybevételét, valamint a környezeti elemek terhelését.
  • Különös figyelemmel és folyamatos felügyelet alatt tartással járunk el azoknál a tevékenységeknél, amelyeknek jelentős hatása van a környezetre, ezek a következők: hegesztés, felületkezelés, alapanyag tárolás.
  • A szervezet vezetőinek elhatározásával összhangban, célunk teljesíteni a cégre vonatkozó jogszabályokat és egyéb követelményeket, különös tekintettel a környezetvédelmi követelményekre.
  • Biztosítjuk, hogy Integrált politikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Ugyanakkor törekszünk arra, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi és környezettudatos munkavégzés, a kezdeményezés a rendszer javítására, melyhez minden feltételt biztosítunk.
  • Termékeink, szolgáltatásaink biztonságos színvonaltartását minőségirányítási rendszerünk folyamatos ellenőrzésével és fejlesztésével is garantáljuk.
  • A jövőre gondolva elhatározott szándékunk, hogy energiatakarékos, környezetkímélő, a hazai és nemzetközi szabványoknak megfelelő termékeinkkel, illetve magas szintű szolgáltatásainkkal vevőink maximális megelégedettségét érjük el.
Adatvédelem | Minden jog fenntartva © ÉGT Kft.
Honlapkészítés: DDSWEB